Гуандун
 Каншен
 Медицински
 технология
 Co
., ООД
.

Международният панаир на медицинско оборудване и консумативи в Сао Пауло

2023-05-24 13:34

Международният панаир за медицинско оборудване и консумативи в Сао Пауло в Бразилия е важно изложение за медицински консумативи в Латинска Америка, което привлича производители, доставчици и професионални купувачи от цял ​​свят всяка година. Целта на изложението е да насърчи търговията и обмена на медицинско оборудване и консумативи и да стимулира развитието на медицинската индустрия.

electric hospital bed


По-конкретно, изложението предоставя платформа за изложителите да покажат своите продукти и услуги, включително медицинско оборудване, медицински консумативи, болнично обзавеждане, биотехнологии, фармацевтични продукти, здравеопазване, спешна помощ, диагностика и лечение. Изложбата също така привлича професионални купувачи от болници, клиники, изследователски институции и правителствени служби, които могат да участват в търговски преговори лице в лице с доставчици, за да намерят рентабилните медицински консумативи и оборудване.


Освен това изложението предоставя възможност на изложители и професионалисти да общуват и да се учат. Те могат да участват в индустриални форуми и семинари, за да научат повече за медицинските технологии и тенденции, да обменят опит и идеи с колеги и да насърчават развитието на цялата медицинска индустрия.

full electric hospital bed

В обобщение, Международният панаир за медицинско оборудване и консумативи в Сао Пауло е важна врата за изложители и професионални купувачи да навлязат на южноамериканския пазар и важна платформа за разбиране на новите тенденции в световната медицинска индустрия.

electric icu bed


други новини,

Повече ▼ >
Вземете най-новата цена? Ще отговорим възможно най-бързо (в рамките на 12 часа)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required